Træterrasse, der forener hus og have

Forny dit udendørs område med en træterrasse, skabt præcist efter dine ønsker og behov. Hos Hartmann Byg & Entreprise konstruerer vi træterrasser med omhyggelighed og dedikation. Med over et årtis erfaring i tømrerbranchen har vi ekspertisen til at skabe en solid og indbydende terrasse, der opfylder dine forventninger.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis din have skal fornyes med en smuk træterrasse, hvor familien kan samles og nyde et godt grin.

Kontakt os

Bæredygtige materialer og æstetik

Vores træterrasser er skabt med omhu og kærlighed til både æstetik og bæredygtighed. Vi bruger kun de fineste træsorter og materialer, der ikke kun garanterer holdbarhed, men også smukt integrerer sig i din have eller udendørs miljø. Fra lærketræ til trykimprægneret træ, tilbyder vi et bredt udvalg af materialer, der kan opfylde dine ønsker og behov.

Forestil dig at have det ideelle sted for afslapning og samvær lige udenfor din dør. Lad os hjælpe dig med at skabe den træterrasse, du altid har drømt om. Vi tager os af hele processen fra inspiration og design til opførelse. Til sidst vejleder dig i, hvordan du bedst vedligeholder din træterrasse, så den holder i mange år frem.

Træterrasser i mange forskellige designs

Vi skaber den træterrasse, som du drømmer om, uanset form, højde og placering, så klarer vi opgaven for dig. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at bygge:

  • En træterrasse med trapper
  • Fritstående træterrasse
  • Træterrasse i flere niveauer
  • Hævet træterrasse
  • Rund terrasse
  • Og bestemmer, og vi hjælper

Vi hjælper dig også med nyt loft, carport og udskiftning af vinduer.

Få en skarp pris på din træterrasse

Vi forstår vigtigheden af klar og gennemsigtig kommunikation, derfor er vi altid åbne for at drøfte opbygning og vedligeholdelse af din træterrasse. Hvad koster en træterrasse?  Hvad kræver det af vedligeholdelse? Disse spørgsmål og mange flere vil vores eksperter gerne hjælpe med at besvare.

Ring til os på 20479330 eller send os en e-mail på info@hartmannbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os snarest.