Nybyggeri

Er du nybygger?

Det er den store drøm for mange mennesker at se deres eget nye hus blive bygget fra grunden. Vi hjælper dig med at gøre drømmen til virkelighed!

Uanset om du skal have bygget et parcelhus, et sommerhus eller en hel stribe rækkehuse, så er Hartmann Byg & Entreprise parat til opgaven. Vi bygger både typehuse og arkitekttegnede huse.

Hartmann Byg & Entreprise er med dig fra første spæde start, og indtil huset står indflytningsklart. Vi sørger for alt fra konstruktørens tegninger og ingeniørens beregninger til at indhente byggetilladelse fra kommunen. Vi tager gerne totalentreprisen med alt fra rådgivning til koordinering af alle involverede håndværkere og øvrige aktører. Det gælder selvfølgelig også al kommunikation med myndighederne.

Med en kyndig byggepartner på din side kommer du bedst i mål med dit projekt!

Vi lægger vægt på at opfylde dine ønsker og at vejlede dig bedst muligt, så løsningen bliver både gennemtænkt og langtidsholdbar. Det handler også om at opfylde dine ønsker inden for rammerne af dit budget og at overholde tidsplanerne, så vi er færdige med arbejdet til de aftalte deadlines.

I sidste ende handler det om, at du som kunde er tilfreds med såvel processen som resultatet. Undervejs i forløbet sørger vi for god kommunikation, så du hele tiden har mulighed for at følge med i, hvordan byggeriet udvikler sig.

Det gode resultat sikrer vi ved at levere godt håndværk med fokus på detaljerne. Desuden vejleder vi dig og råber ”vagt i gevær”, hvis du er på vej til at vælge uholdbare løsninger.

Stor portion viden og erfaring

Vi har en stor portion viden og erfaring, som vi gerne deler ud af. Beslutningerne er dog i sidste ende op til dig – og langt det meste kan lade sig gøre, hvis du er villig til at betale for løsningen.

Ring til os, når du går med tanker om et nyt byggeri. Så er vi parat til at indlede et godt samarbejde med dig om opgaven!

Nybyggeri fra Århus til Ålborg – og fra Viborg til Grenå! Med adresse i Randers kører vi gerne efter opgaver i en radius af 1 times kørsel!